Во Загреб одбележани 30 години од воспоставувањето на дипломатски односи меѓу Македонија и Хрватска

0
322

Прослава по повод 30 години од воспоставување дипломатски односи меѓу Р Хрватска и Р Македонија во Амбасадата на Македонија во Загреб