Општина Струмица дел од процесот на селекција за #EuropeanYouthCapital Европска Младинска Престолнина 2025 година

0
312
о тек е процесот на селекција за #EuropeanYouthCapital Европска Младинска Престолнина 2025 година
Овој пат во конкуренција се пријавија 19 општини од цела Европа.
Ние сме горди што сме едни од нив!
Се прашувате кои се другите?
Проверете ја веб-страната #EYC за да дознаете https://neon.ly/pP43M