Музичко-поетски-визуелен перформанс ДИШИ ЉУБОВ!

0
174
Музичко-поетски-визуелен перформанс ДИШИ ЉУБОВ! Магично патување низ сите лица на љубовта, заедно со:
„оVo“
Џијан Емин – гитара, вокал
Драган Гиновски – гитара
Ади Имери – гитара, вокал
Дарко Мучев – бас гитара
Гоце Стевковски – тапани
The Magical Strings Ensmeble
& The Magical Voices
Автор на текстови: Тина Иванова
Визуелизации: Емил Петров
Музика: Џијан Емин
Билетите може да се набават на билетарницата на Филхармонија, како и онлајн преку веб-страницата на Филхармонија www.filharmonija.mk, или директно на линкот подолу.