Во Офенбург заедничко навивање и поддршка за Македонија

0
135

Драги членови и подржувачи на Македонска Зора 93 Оффенбург. Ве повикуваме на заедничко навивање и бодрење на


Македонската фудбалска репрезентација

на ден 24.03.2022 да го проследи ме напреварот против Италија. Со почеток од 20:00 часот во клубските простории Otto Hann Straße 6- 77652 Offenburg Со почит управата на Македонска Зора 93 Оффенбург

П.С 90 минути сите во еден глас со добра песна и ладно пиво

За кого За МАКЕДОНИЈА