Во Аделајд рачно се украсуваа стомни

0
270
Македонски Сип & Паинт!
Вечерва станавме креативни и го обоивме нашиот нов стомни за возбудлив проект што доаѓа!
Беше многу забавно да одиме во слободен стил и да цртаме врз сопствената инспирација за нашите вазни, пееме песни и да поминуваме време заедно во опуштена и креативна средина. Ова е моќта на македонскиот фолклор!
Многу сме среќни што имаме членови со толку многу таленти!