Промоција на книга по повод 5 години од основањето на МЛД „Ванчо Николески“

0
170

По повод пет годишнината од основањето на друштвото Ванчо Николески од Квинбијан, и промоција на книгата’’ Во потрага за белиот леб’’По тој повод наши и ваши гости на Македонската радио програма 98,3 на 2ХХФМ во Петок ќе бидат претседателот на друштвото г-нот Наум Трајчески и поетесата г-ѓа Велика Џангаловска-Гатсис. Разговорот со нив ќе го води водителката Сузана, затоа бидете со нас и одвојте од вашето скапоцено време и дружете не, точно во 19:30 овој Петок!