Во Ешалан ќе се промовира монографија за МДД „Македонија“

0
287
РОДЕНДЕНСКА ВЕЧЕР,
Петок, од 19 часот во Hotel de Ville d’Echallens 3-ти спрат во салата Turlet во Ешалан, по повод 33-от роденден на друштвото, ќе биде промовирана монографијата, „МДД МАКЕДОНИЈА ЕШАЛАН“.
Поканети и потврдено присуство на 70 гости
Промотор: Мдд „Македонија“ Ешалан
Книгата ја посветивме на сите што веруваа во „МАКЕДОНИЈА“ ЕШАЛАН“.