На 11.03.2022 година во Дервента е отворена изложба на слики од Соња Спироска Остојиќ

0
310

Ликовниот уметник, Македонката Соња Спироска Остојиќ од Бања Лука ја отвори самостојната изложба ,,И би светлост” на 11 Март 2022 г. во ЈУ Центар за култура Дервента