МКД „Охридски Бисер“ од Загреб организира бесплатна работилница по македонски јазик за возрасни

0
69
ИЗВЕСТУВАЊЕ!
Во петок, на 18 март 2022 година во 18.00 часот, во организација на МКД „Охридски бисер“ од Загреб, започнува бесплатна работилница по МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за возрасни. Работилницата ќе се одржува онлајн преку Скајп, а водителка е Лидија Бариќ (lidija.baric1)
Услов за учество е членство во Друштвото.
Се повикуваат сите заинтересирани да се пријават на првиот час по македонски јазик! Сите сте добредојдени!