Ликовна изложба во Нови Сад

0
425

Вчера вечер, под името “Култура флеш” во фоајето на Новосадски театар во Нови Сад отворена е изложба на слики на трите уметници помеѓу кои е и Владимир Илиевски, уметник од Македонија!