МПЦ „Света Петка“ од Вилах организира празнично патување

0
193
Почитувани членови и симпатизерки на Македската Заедница од Villach.
Сакаме да ве известиме дека по повод на Денот на Жената годинава во организација на МКД.Тодор Тоше Проески на ден 12.03(Сабота) ќе организираме еднодневна екскурзија во Lienz со вклучена прослава и ручек(Maкедонска пастрамајлија) за сите жени во Ресторант на Aroma Heinfels
Пријавување до 10-Март(четврток)
Поаѓање:10:00 часот(превоз организиран)
Прослава:15:00часот (Аперитиво+Пастрамајлија)
Пријавување и инфо:
0650 2339808 (Влатко)
П.С. Понесете добро расположение,останатото е наша грижа!