Почеток на сезоната за Ф.К. „Рокдејл“

0
293
Лансирање на сезоната 2022
Беше полна куќа порано денес за лансирањето на нашата сезона.
Бевме пресреќни што имавме со нас :
Управен директор Пол Петровски
Член на Рокдејл почесниот Стив Кампер
Член на почесниот Херон Ron Hoenig MP
Советникот Бил Саравиновски
Џон Виг од Св.Ѓорџ и водач на Сатерленд Шире
како и голем број други спонзори.
Им посакуваме на нашите прво одделение, под 20 години и САП одреди се најдобро.