Во Џилонг се правеше бурек и мазник

0
297
Само сакав да кажам едно ГОЛЕМО благодарам на сите оние дами кои помогнаа денес со правењето на Мазник и Бурек. Направивме вкупно 30 послужавници – колку прекрасен труд. Исто така голема благодарност до оние дами кои направија тулумби, баклава, мафини и слатки.
Сите ваши напори се многу ценети.
Зајак се само уште неколку слики, дефинитивно ќе има многу повеќе за вас утре.
ЗАПАМТИ: ЛОКАЦИЈА – Northern Community Hub – Аранга Авенија Норлане – позади North Gee
СТАРТ: 10 часот
Парада на македонски костими – 12 пладне – на главната сцена.