По долга пауза МКУД „Бисер“ од Џилонг започнува со проби

0
163
ДОЈДЕТЕ И ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ
Сите сме поминале доволно време во изолација!!!
Време е сега да се вратиме на:
Танцување, забава, фитнес, сиоцијализирање, стекнување нови пријатели и сите оние работи што ги сакаме и уживаме!!!
Отворен за сите возрасти и способности.
Придружете ни се – Македонски танц за забава и фитнес.
Јуниори (4 и повеќе) – 6 часот до 19 часот
Возрасни -7 часот до 20.30 часот
Македонска сала – Гелонг – Корнер Баларат и Балан Роудс – Бејтсфорд.