И покрај ограничувањата, волонтерите од Нов Јужен Велс им помагаат на најранливите

0
305

Верица Сајдовска, претседателката на македонската благосостојба на НЈВ, вели дека иако групите за социјалната поддршка се одложени, сепак готват и доставуваат до најранливите, не само старите лица туку и лицата со инвалидитет на кои им е потребна помош