Костарика е рај на земјата но овде буквално секое место има ограда со решетки: Македонката Ирена за животот во далечната земја

0
288

Скоро 4 години македонката Ирена, живее во Костарика. Животниот пат ја однел во таа далечна земја, односно во вториот по големина град Алахуела, откако се омажила за нејзиниот сопруг со кој се горди родители на девојче и момче. Во Костарика, Ирена е учителка по англиски јазик. За Костариканците вели дека се гостопримливи, но не толку како Македонците.

Целиот текст можете да го прочитате тука