“Денови на македонската култура” во Загреб.

0
165

Во Загреб беа одржани  “Денови на македонската култура”, во организација на Македонското културно друштво “Охридски бисер “, објави на социјалната мрежа Facebook амбасадорот на Република Северна Македонија Миљаим Фетаи.