Театарот „Провокација“ ќе гостува на неколку дестинации во регионот

0
265

Театарот „Провокација“ најави гостување на фестивал во Хрватска, а попатно ќе ја израдува публиката и во Сараево и Бања Лука.

Повеќе можете да прочитате тука