Новите млади фудбалери се иднината на Ф.К. „Македонија“ од Берн

0
408

ФК Македонија Берн мисли и на иднината на клубот.
Раководството ги договори младите таленти
Ален Костадинов и Кристијан Ристов кои доаѓаат од школата на СВ Лѕсс.Двајцата се по 16 години и располагаат со огромен талент и потенцијал за кој допрва ке се слуша.
Среќно!