Февруари – месец на македонската култура во Вршац

0
339
ВО РАМКИТЕ НА ПРОГРАМА
ФЕБРУАР- МЕСЕЦ НА МАКЕДОНСКА КУЛТУРА,
ВО ВРШАЦ, ВО КУЛТУРЕН ЦЕНТАР БЕШЕ ПРОЕКЦИА НА ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ
“ПЛОДОВИ НА ЕДЕН ДАБ”