МПЦ „Свети Петар и Павле“ од Краун Поинт, Индијана, има нов таван и нови надворешни светла благодарение на донаторите

0
277
Новиот таван и новите надворешни ѕидни светилки се готови!
Благодарност до сите донатори и трговци за донираното време и работа. Специјална пофалница до Спасе Дамјаноски, Разме Пејоски, Драган Милошевски, Пеце Колевски, Јошко Метловски, Сашо Попоски. и сите други што помогнаа. Благодарност до сите што дадоа донации пари за овие проекти.