Проекција на документарен филм во Вршац по повод 70 години од населувањето на македонците во Вршац

0
238

ПРОЕКЦИА НА ДОКУМЕНТАРЕН ФИЛМ
“ПЛОДОВИ НА ЕДЕН ДАБ”
ЗА 70.ГОДИНИ ОД ДОСЕЛУВАЊЕТО НА МАКЕДОНЦИ ВО ВОЈВОДИНА,СО АКТЕРИ И ПРИКАЗНИ И ОД ВРШАЦ И ГУДУРИЦА.
ДОБРОДОЈДОВТЕ