Даниел Лазаровски е новото звучно засилување на ФК. Македонија Берн

0
220

Даниел Лазаровски е новото звучно засилување на
ФК. Македонија Берн
Поранешниот младински репрезентативец на Македонија кој потекнува од школата на ФК Истатов Партизан има настапувано за ФК Миравци,ФК Олтен,ФК Кожув ќе биде големо засилување во нападот.
Среќно Даниел и многу голови,