Стефан Чолаковски од Австралија ќе игра за репрезентацијата на Македонија

0
314

Стефан Чолаковски – Македонец од Австралија, човек кој се гордее со своите корени! Стефан беше повикан да игра за Македонската репрезентација во фудбал, и тој прифати. Ние Сме Македонија ги поддржува сите патриотски спортисти!