МПЦ „Свети Никола“ од Инголштад бара помош

0
180
Почитувани!
Помогнетего опстојувањето на нашата црковна општина „св. Никола“ од Инголштат.
Донирајте на:
Makedonische Orthodoxe Kirchengemeinde Sv Nikola Ingolstadt
IBAN: DE54 7215 0000 0053 6712 10
BIK: BYLADEM1ING
Изразуваме голема благодарност за оние фамилии и поединци кои активно се вклучени во финансирањето на нашата црковна општина со својот месечен или годишен надомест (Парохијал).
Вклучетесе и вие, бидете дел од нас, заедно да ја сочуваме и надградиме ншата црковна општина „св. Никола“ во Инголштат, затоа што тоа е наша МОРАЛНА и ДУХОВНА задача.
Со почит
Од Управата