МКУД „Никола Карев“ од Мелбурн со нови проекти

0
330

Ние сме толку возбудени и горди што го споделуваме со вас целиот овој проект. Kayla K на AMYA Никола Карев во соработка со Јордан Митев, заедно со нашите танчери во Windmill Gardens. Ќе споделуваме повеќе за следење, затоа бидете во тек.