МКД „Македонија“ од Љубљана прогласи свој почесен член

0
261

По повод на високиот јубилеј на нашата некогашна членка на МКД и хорот Билјана , Загорка Павлин и се заблагодаруваме за нејзиниот голем придонес во секој поглед и ја прогласуваме за почесен член. ЧЕСТИТКИ