Едукативни пакетчиња

0
65
Агенцијата за иселеништво испрати Новогодишни едукативни пакетчиња до дополнителните настави по македонски јазик во иселеништво
Второто полугодие од учебната 2021/22 година во Локарно, Муралто и околните места започна на 10.01.2022 година. Покрај планираните содржини, учениците се запознаа со едукативните пакетчиња испратени од Агенцијата за иселеништво, за што сме многу благодарни. Едукативните материјали ќе бидат составен дел во наставата.
Ане Тимовска Митрева, Швајцарија