Нов купел во МПЦ „Света Петка“ во Диселдорф

0
206
Драги браќа и сестри,
Купелот конечно пристигна. Изработен е во Крушево од мајстор Sande Mojceski. Благодарност до сите вие кои дониравте.
Господ да ви подари духовно и телесно здравје.
Дел од трошоците се покриени од вашите донации а дел од црковната каса на нашата Црковна општина.