Теона Петреска е најдобрата ученичка по македонски јазик во Нов Јужен Велс

0
251

На Теона Петреска и’ го честитаме огромниот успех – прва по македонски јазик во Нов Јужен Велс за учебната 2021 година. Браво Теона!