Во Келн традиционално одбележана Василица

0
333
Традиционално и оваа година ја поделивме Василопитата со паричка. Оваа година паричката се падна во нашиот најстар член чичко Донко.
По молитвите на Св.Василиј Велики, Бог да ни дарува здравје, радост, љубов и бериќет!
ЧЕСТИТО И БЛАГОСЛОВЕНО НЕКА НИ Е 2022 ЛЕТО ГОСПОДОВО !!!