МКУД „Никола Карев“ наскоро продолжува со пробите

0
409

Амбасадорот на Македонскиот Фолклор во Диаспората Амја Никола Карев
Изгубивне скоро 2 години со овие златни децинја.
Се надеваме оти за кратко време ке се вратат со проби.