Александар Стоилов е најдобар играч на годината на ФуПа

0
414

21-годишниот напаѓач на МК Македонија Штутгарт е пред игра од фудбалските области Штутгарт, Унтерланд, Енц-Мур, Ремс-Мур, Шварцвалд и Северна Шварцвалд. . Одреден е најдобриот играч на годината на ФуПа од фудбалските области Штутгарт, Унтерланд, Енц-Мур, Ремс-Мур, Шварцвалд и Северна Шварцвалд.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде