Отворање изложба на македонски автори во Нова Горица

0
252
Почитувани,
Здружението на МКД Словенија и Mkd Ohridski Biseri Ве покануваат на отворањето на изложбата на слики од ликовната колонија „СМАРАГДНА СОЖА“.
ОТВОРАЊЕ ВО 18:00 во ГАЛЕРИЈА НА ФУДБАЛ
Прекуокеански бригади пат 32, Šемпетар кај Нова Горица.
При организирање и спроведување на настанот, ќе ги следиме условите на ПЦТ и ќе ги следиме препораките за спречување на ширење на COVID-19.
Љубезно сте поканети да погледнете.
Поздрав.
Viktor Ilievski
претседател на МКД Охридски бисери