Здружението на Македонци „Вардар“ од Ниш го прослави својот 19ти роденден

0
276

Членовите на Здружението на Македонци „Вардар“ Ниш вчера го прославија 19-тиот роденден на Здружението (20. Декември) и заедно ја дочекавме доаѓачката 2022. Една година. Најактивни членови во 2020 и 2021. по тој повод беа доделени награди на најактивните членови. Среќен роденден на претседателот на Собранието Радет Бабиќ. Сите присутни со музика и песна беа измамени од „Кире бенд“, а овие прекрасни фотографии ги направи фотографот Златко Нечевски. Каква прекрасна вечер.