ЧЕСТИТКА ОД МАКЕДОНСКИОТ КЛУБ ХАЛМШТАД – ГЕРМАНИЈА

0
294

На сите наши членови и пријатели им ја честитаме новата година и им пожелуваме се најдобро во неа, а пред се здравје. Со надеж дека оваа година ќе имаме можност за дружење и забава