ЧЕСТИТКА ОД ЗДРУЖЕНИЕТО НА МАКЕДОНЦИ ОД ,,ВАРДАР,, – НИШ

0
447

Почитувани,

Во име на членовите на Здружението на Македонци “Вардар” Ниш и свое ви ја честитам Новата 2022. година, со желба да во неа, вие и вашите семејства приватно имате секое добро а службено само да нижете успеси.
Срдечен поздрав.
Благе Петрушевски, претседател
на Здружението на Македонци “Вардар” Ниш