По 19. пат блесна елката во водите на Охридското Езеро

0
297

Нуркачите од нуркачкиот центар „Амфора“ традиционално 19-та година по ред ја накитија новогодишната елка под вода кај Заливот на Коските во Охрид.

Тие и овој пат на уникатен начин им ја честитаат Новата година и божикните празници на граѓаните на Република Северна Македонија.

Подводната елка ќе биде своевидна атракција за посетителите на палеолитската наколна населба во текот на претстојните празници.