23.12.21 ЧАЈАНКА СО ДЕДО МРАЗ -СРЕЌНА НОВА ГОДИНА

0
256

И ова година Дедо мраз ни дојде децата го пречекаа му раскажаа нивните песни а тој ги награди со новогодишни пакетчиња испратени од Националниот совет на Македонците.
Благодарност до Маја раководителка на актерската дружина ,,Видоја Дојчиновски Даскалот,, Исто така и на Радевски Радиша -дедо мраз и неговата внука Мариа Величковска принцеза како и на сите кои зедоа учество.
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ