30-ти роденден на Заедницата на Македонците во Република Хрватска , ЧЕСТИТКИ И ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО

0
347
30. Ден на денот! 30 години напорна работа за промоција на македонската култура и традиција…
30. Роденден! 30 години вредна работа на промовирање на македонската култура и традиција…
БЛАГОДАРНОСТ до сите кои не поддржуваат и веруваат во нашата работа…. ВИ БЛАГОДАРИМЕ на довербата!
– МКД „Бисерот на Охрид“ – Загреб, МКД „Браќа Миладиновци“ – Осиек, МКД „Св. Кирил и Методиј“ – Пула, МКД „Билјана“ – Задар, МКД „Македонија“ – Сплит, МКД „Илинден“ – Риека