Виртуелна новогодишна забава за учениците на он-лајн наставата по македонски јазик

0
447

Почитувани родители,

Децата што посетуваа часови по македонски јазик подготвија приредба на којашто ве поканувам да присуствувате.
Доколку сте во можност, вклучете се на линкот во среда во 18.00 часот!

Slavica Todorova is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Часови по македонски јазик

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/73848182686?pwd=YzdVQmhwT2RtRWU2ekNBenQvS2hYZz09

Meeting ID: 738 4818 2686
Passcode: e4ngmC

 Се гледаме во 18.00 часот