Македонските рагбисти од Австралија го одиграа и победија на својот прв меѓународен натпревар

0
254

Момците од Macedonian Rugbyleague денес против Виетнам го одиграа својот прв Интернационален натпревар и под обидни услови ја успеаја својата прва досега победа, честитки историја во изработка