Новогодишни и Божикни честитки од кугларскиот клуб при МПЦ „Свети Климент Охридски“ од Торонто

0
249

Македонскиот кугларски клуб „Свети Климент Охридски“ ви посакува многу среќен Божиќ и Среќна Нова Година!