Во Виндзор одржан свечен ручек по повод патрониот празник на МПЦ „Свети Никола“

0
221

Свечен ручек во чест на Свети Николај Мирликијски Чудотворец, патрон на нашата Македонска Црковна заедница во Виндзор.