Во Чикаго најмладите играорци го прославија Свети Никола

0
348
Почитувани
По повод големиот празник на Македонскиот народ Св. Никола , Културно Уметничкото Друштво на Играорната Група при нашата црква Св.Кирил и Методиј во Чикаго денес за прв пат ни се претстави со нивната програма од Македонски Ора.
Уште еднаш голема благодарност до фамилијата Стојчевски за донираните носии кои ќе останат богатство за идните генераци, а воедно голема благодарност и до учителките Данче, Марија, Мартина и Стефани за доброволното волонтирање за да ги научат нашите деца на Македонски Ора.
Ви благодариме.