Прослава на патронатот на МПЦ „Свети Никола“ во Перт

0
229
Денес го славиме именденот на нашиот патрон свети Никола. Дојдете на црковната служба која се одржува во Македонската Православна Црква Св.Никола на Macedonia Place North Perth. Ова ќе биде проследено со бесплатен летен ручек во општинскиот центар. Ќе има презентации од страна на учениците од Јазичното училиште и танцувачката група Куд Гоце Делчев.
За многу години Свети Никола