Годинава рекорден број матуранти по македонски јазик во Нов Јужен Велс

0
211

Бројот на матуранти по македонски јазик оваа година во Нов Јужен Велс беше рекорден, вели во разговор со СБС на македонски, претседателката на Македонскиот просветно-училишен одбор на НЈВ, Жаклина Михајлова

Повеќе на линкот тука