Учениците од основното училиште во северен Лалор напишаа писма до Дедо Мраз

0
380

Ова тромесечје учениците од 1/2 одделение учеа како се пишува текст за убедување и на крајот напишаа писмо до Дедо Мраз за да го убедат дека треба да бидат на ,,добриот список”. Горда сум на нивниот успех и знам дека сите ќе ги добијат посакуваните поклони