Ф.К. „Вардар Македонија“ од Гетеборг започнува со тренинзи за најмладите членови

0
252
ИЗВЕСТУВАЊЕ
Почитувани родители
На ваше барање, наскоро македонското друштво Вардар од Гетеборг започнува со тренинг на најмлади играчи од 7 годишна возраст.
За повеќе информации обратете се на нивната ФБ страница или
email addess:
Ifvardarmakedonija@gmail.com