Анди Исмаили од Гостивар по втор пат светски првак во модерно танцување

0
361

Нов голем успех на гостиварецот Анди Исмаили. На Светското првенство во модерен современ танц, што се одржува во Варшава, Полска ја освои титулата светски шампион во соло танцување. Талентираното момче од Гостивар по втор пат се покажа како најдобар на ова натпреварување. Прво место освои и во 2019-та година.

Целиот текст тука